Get Adobe Flash player
Brojevi propolimed

Shopping Cart

Preparat za urinarne infekcije i probleme sa kamenom u bubregu

BUBREZI I MOKRACNI KANALI - PAKOVANJE 250 grama


BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE - preparat namenjen osobama koje imaju upale i infekcije bubrega i mokraćnih kanala. Napravljen od pčelinjih proizvoda, medicinskih gljiva i lekovitog bilja uklanja tegobe vezane za bubrege i urinarni trakt. Preporučuje se u slučaju:

INFEKCIJE URINANARNOG TRAKTA
UPALE BUBREGA
KAMENA U BUBREGU
Za vreme uzimanja – BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE – preparata:
– pijte najmanje jednu čašu vode svakog sata da povećate protok urina
– održavajte genitalnu i analnu oblast

Naši bubrezi oslobađaju naš organizam od otpadnih materija i vremenom mogu da postanu preopterećeni toksinima. Kamenje u bubregu i infekcija potencijalno su veoma ozbiljni problemi i iziskuju tretman preparatima lekovitog bilja. Kamenje  u bubregu je izazvano nagomilavanjem mineralnih soli koje se kristališu u urinarnom traktu i razlikuju se po veličini od malenih do dovoljno velikih da zaustave protok urina. Bol pri mokrenju, često mokrenje ili zaustavljanje mokrenja najčešće su tegobe izazvane  infekcijama mokraćnih kanala.

Zato smo za vas napravili PROPOLIMED- BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE- preparat na bazi pčelinjih proizvoda (med, matična mleč, propolis) u kombinaciji sa lekovitim biljem ( list maslačka i brusnica ) i japanskim medicinskim gljivama – cordyceps, koja stimuliše rad bubrega, a samim  tim i pomaže kod urinarnog trakta. Korištenjem našeg preparata ostvarujete višetruku korist istovremeno – stimulišete rad bubrega i nadbubrežne žlezde, a samim tim i eliminišete sve probleme koje prate vaše obolenje (visok krvni pritisak, anemiju i sl.). Korištenjem našeg preparata uništavate i bakterije koje su ometale rad bubrega i eliminišete bakterije iz urinarnog trakta ( E. coli ) i što je najbitnije  sprečavate njihovo ponovno nastajanje, što znači da PROPLIMED – BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI  rešava vas trajno problema i  štiti vas od ponovnog nastajanja istog ! Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROPOLIMED – BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI, delotvornijim, nego kada bi se koristili odvojeno. Razloga za to je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom oni se vežu za šećere u medu koji te materije nosi kroz krvotok do oboljelog organa, a sama lekovita tvar iz gljiva i lekovitog bilja NE BI IMALA DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

BUBREZI I MOKRAĆNI KANALI

15.00 €Cena:
3.00 €P&P:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Uticaj Cordycepsa na bubrege
Pacijenti sa hroničnim obolenjem i smanjenom funkcijom bubrega često pate od povišenog krvnog pritiska, proteinurije i anemije. Istraživanje sprovedeno na takvim pacijentima pokazalo je da je nakon mesec dana terapije Cordycepsom njihov krvni pritisak snižen za 15%, a značajno je smanjena i količina proteina. Pored toga, primećen je i skok superoksida dismutaze (SOD-a) koji, zajedno sa utvrđenim smanjenjem seruma lipoperoksida, sugeriše mogućnost neutralisanja slobodnih radikala, što rezultira manjim oštećenjem ćelija.

Delovanje brusnice na urinarni trakt
Brusnica je prirodni antibiotik, jer sprečava prijanjanje bakterija za zidove sluznica u organizmu. Naročito je popularna za sprečavanje vraćanja infekcija u urinarnom traktu. Poznato je da antibiotici unište bakterije koje su prisutne u urinu, ali deo bakterija se “sakrije” u zidove mokraćne bešike i, po prestanku uzimanja antibiotika, nastave da se šire po urinarnom traktu. Koristi se kod urinarnih infekcija, a potvrđeno je njeno dejstvo protiv E.coli i drugih patogenih bakterija koje izazivaju infekcije u mokraćnim putevima.
Brusnica sadrži proantocijanidine koji „opkoljavaju“ bakteriju E.coli i sprečavaju njeno nastanjivanje na zid mokraćne bešike i mokraćnih puteva. Deluje i na druge patogene urinarnog trakta (Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa, Proteus mirabilis).

Zakažite pregled

NOVO !

Besplatne konsultacije sa

dr. prirodne medicine

gđom Nenadović B.

od ponedeljka do subote

9 - 17 h

064/ 45 - 99 - 492

Baner za novi sajt na prirodnimlijekovima
Pakovanje aronije- 3 litra

Korištenjem naših prirodnih lekova, već posle 15 dana osetićete poboljšanje u rešavanju zdravstvenog problema.

Da bi vaš zdravstveni problem bio u potpunosti rešen, potrebno je da preparate koristite najmanje 3-6 meseci, jer je to period koji je potreban da vaš organizam 100% apsorbuje sve lekovite supstance! Naši 100% prirodni lekovi  mogu se koristiti  TERAPIJSKI i PREVENTIVNO!

 

Skype Me™!
Razglasi o www.PrirodniLijekovi.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite