Get Adobe Flash player
Brojevi propolimed

Shopping Cart

Preparat za lečenje uvećane i bolne prostate

PROSTATA - PAKOVANJE 250 grama


PROSTATA - preparat namenjen muškarcima koji imaju problem sa prostatom. Napravljen od pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i semena bundeve pomaže uklanjanju tegoba vezanih za prostatu.

Preporučuje se u slučaju:

ČESTOG NOĆNOG MOKRENJA

NESPOSOBNOSTI PRAŽNJENJA BEŠIKE

SLAB MLAZ ILI KAPANJE

PECKANJE ZA VREME MOKRENJA

Za vreme uzimanja- PROSTATA-preparata:

- izbegavajte dekongestive ili druge lekove za prehladu

- izbegavajte pića sa kofeinom i alkoholna pića

– smanjite unos tečnosti uveče

Ako ste muškarac od preko 50 godina veća je verovatnoća da imate problem sa prostatom- obično njeno beningno uvećanje. Mi smo za vas napravili -PROPOLIMED PROSTATA-preparat na bazi pčelinjih proizvoda, medicinskih gljiva i lekovitog bilja koji koristite kao nutritivnu terapiju koja vam olakšava neugodnost i predupređuje ili odlaže potrbu za konvencionalnim lekovima ili operacijom. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROPOLIMED – PROSTATA, delotvornijim, nego kada bi se koristili odvojeno. Razloga za to je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom oni se vežu za šećere u medu koji te materije nosi kroz krvotok do oboljelog organa, a sama lekovita tvar iz gljiva i lekovitog bilja NE BI IMALA DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

PROSTATA

15.00 €Cena:
3.00 €P&P:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Kod više od 25% evropljana starijih od 50 godina javljaju se tegobe sa prostatom, a 10% njih oboleva od karcinoma prostate. Sa navršenih 70. godina više od 50% njih će imati uvećanu prostatu, a sa navršenih osamdeset, procenat se povećava na čak 85%. Dokazano je da su glavni uzroci nastanka prostatičnih problema ishrana bogata u mastima, niska koncentracija cinka i poremećaj ravnoteže muških polnih hormona u žlezdi. Šta će Vam moderna medicina pružiti ako imate probleme sa prostatom: lekove i operaciju, koji su samo ponekad efektni i često su popraćeni nuspojavama, npr. impotencijom i problemima mokrenja. (U slučaju operacija ove nuspojave su stalne.)

Prostata je žlezda koja se nalazi na vratu mokraćne bešike i uretri ( mokraćnoj cevi kroz koji mokraća i sperma napuštaju organizam ). Kod odraslog muškarca, prostata je veličine i oblika oraha.

Veličina prostate se ne menja do vremena, kada količina pojedinih polnih hormona počinje da se smanjuje ( kod većina muškaraca ovo predstavlja pedesete godine ) i onda prostata ponovno počinje da se uvećava. Ako žlezda puno naraste, počinje da pritiska mokraćnu cev , što za sobom povlači probleme u vezi pražnjenje mokraće. Simptome uvećane prostate benigne hipertrofije prostate čine kapljanje mokraće, često ili otežano mokrenje, i stalan neprijatan osećaj u donjem delu stomaka.

Neki istraživači su mišljenja da kada se smanjuje sekrecija testosterona, ne smanjuje se samo koncentracija drugih polnih hormona, sintetizovanih iz testosterona, nego se ruši i njihova ravnoteža, što dovodi do uvećanja prostate. Nažalost rešenje problema ne sastoji se samo od nadoknađivanja testosterona u muškarcima, a to može da uzrokuje ne samo veću hipertrofiju prostate, nego može izazvati nastanak raka prostate.

Testosteron reguliše i sintezu prostaglandina, koji drže pod kontrolom i rast prostate. Hrane koje potpomažu stvaranje prostaglandina, sadrže esencijalni masne kiseline, npr. omega-3 masti. Ovakva jedinjenja se nalaze uglavnom u ribama i orašastim plodovima.

Ispitivanja koja su sprovedena u zadnjih 15 godina, pokazala su povezanost između raka prostate i upotrebe herbicida, korišćenih protiv korova u poljoprivredi, šumarstvu i u predgrađu gradova.

Simptomi koji ukazuju na problem sa prostatom, a ujedno i koji vam ukazuju da trebate naš preparat PROPOLIMED – PROSTATA su:

#česta, hitna potreba za mokrenjem, naročito noću

#teškoće ili oklevanje  pri mokrenju, i nesposobnost da se isprazni bešika

#slab mlaz ili kapanje urina

#peckanje za vreme mokrenja, povišena temperatura, drhtanje, bol iza skrotuma ili bolna ejakulacija

Zakažite pregled

NOVO !

Besplatne konsultacije sa

dr. prirodne medicine

gđom Nenadović B.

od ponedeljka do subote

9 - 17 h

064/ 45 - 99 - 492

Baner za novi sajt na prirodnimlijekovima
Pakovanje aronije- 3 litra

Korištenjem naših prirodnih lekova, već posle 15 dana osetićete poboljšanje u rešavanju zdravstvenog problema.

Da bi vaš zdravstveni problem bio u potpunosti rešen, potrebno je da preparate koristite najmanje 3-6 meseci, jer je to period koji je potreban da vaš organizam 100% apsorbuje sve lekovite supstance! Naši 100% prirodni lekovi  mogu se koristiti  TERAPIJSKI i PREVENTIVNO!

 

Skype Me™!
Razglasi o www.PrirodniLijekovi.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite