Get Adobe Flash player
Brojevi propolimed

Shopping Cart

Prirodni preparat za bolesnu tiroidnu žlezdu

ŠTITNA ŽLEZDA - PAKOVANJE 250 grama


ŠTITNA ŽLEZDApreparat namenjen osobama koji imaju problem sa štitnom(tiroidnom) žlezdom. Napravljen od pčelinjih proizvoda, smeđe alge i zelenog oraščića potpomaže povećanju nivoa joda u organizmu i regulišu rad štitne žlezde. Preporučuju se u slučaju:

PROBLEMA SA ŠTITNOM ŽLEZDOM
PREKOMERNA TEŽINA

Štitna žlezda, koja se sastoji od dva velika režnja, smeštena pri bazi grkljana, proizvodi hormone presudne za ispravno funkcionisanje i očuvanje svih ćelija u organizmu. Ako žlezda oslobađa previše tiroidnog hormona – stanje poznato kao hipertireoidizam- organizam radi prebrzo, kao pregrejana mašina. Ako žlezda luči premalo tiroidnog hormona – poremećaj poznat kao hipotireoidizam- metabolizam organizma može da bude usporen.U sastavu PROPOLIMED – ŠTITNA ŽLEZDA se nalazi vitamin C, vitamin E i kompleks vitamina B koji pomažu u lečenju hipertireoidizma i hipotireoidizma, jer oni imaju ključnu ulogu u poboljšanju opšteg zdravog funkcionisanja štitne žlezde i imunog sistema. Upravo ovaj sastav proizvoda koji je napravljen od meda, smeđe morske alge – KELP, šitake gljive i tinkture zelenog oraščića obezbeđuju unos svih hranljivih materija koje vam pomažu vraćanju štitne žlezde u normalno funkcionisanje !  Mešanjem meda, lekovitog bilja, alge i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROPOLIMED – ŠTITNA ŽLEZDA, delotvornijim, nego kada bi se koristili odvojeno. Razloga za to je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu, alge i lekobilje sa medom oni se vežu za šećere u medu koji te materije nosi kroz krvotok do oboljelog organa, a sama lekovita tvar iz gljiva, algi i lekovitog bilja NE BI IMALA DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

ŠTITNA ŽLEZDA

16.00 €Cena:
3.00 €P&P:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Simptomi HIPERTIREOIDIZMA su:

# promene u raspoloženju, nemir, anksioznost, teškoće pri spavanju
# gubitak težine uprkos povećanom apetitu, proliv, ubrzano lupanje srca, pojačano znojenje, teško podnošenje vrućine
# struma (gušavost)-bezbolno oticanje u grlu, ispupčenost i iritiranost očiju, mišićna slabost, proređene ili izostale menstruacije
Simptomi HIPOTIREOIDIZMA su:

# umor, letargija ili usporeni pokreti, depresija, problemi sa pamćenjem
# dobijanje na težini, zatvor, teško podnošenje hladnoće
# suva kosa i koža, struma (gušavost), otečenost oko očiju, jake menstruacije

Štitna (tireoidna) žlezda ima veoma bitnu i složenu funkciju u našem organizmu a tu spada održavanje normalnog metabolizma svih ćelija, utiče na pravilnu apsorpciju glikoze, sintezu belančevina, zatim na frekvenciju srčane aktivnosti a samim tim na cirkulaciju krvi u organizmu i još dosta toga. Na osnovu toga ova žlezda je direktno odgovorna za pravilan fizički i mentalni razvoj i stanje organizma.

Poremećaj rada štitne žlezde spada u najčešće hormonalne poremećaje i zastupljeniji je kod žena nego kod muškaraca. Kada su obolenja štitne žlezde u pitanju ne mora uvek biti poremećena njena funkcija, već može doći do uvećanja, pojave čvorića na njoj, kao i malignih oboljenja. Kod poremećaja lučenja hormona postoje dva oblika bolesti i to hipertireoza (stanje povećane funkcije) i hipotireoza (stanje smanjene funkcije). Razloga za to ima mnogo a najčesće su: nepravilna ishrana, neuredan život, hronična nervoza i stres, preterani napor tokom dužeg vremenskog perioda i naravno nasledni faktor.

Lečenje obolele štitne žlezde je dugotrajan proces i treba ga ozbiljno shvatiti. Medicina danas nudi hormonsku terapiju koju nikako ne treba zanemariti.
Kada je u pitanju smanjena funkcija štitne žlezde potrebno je uzimati namirnice bogate jodom a to su: morska riba, dagnje, jastog, morske alge, riblje ulje i obavezno jodirana so.

Zakažite pregled

NOVO !

Besplatne konsultacije sa

dr. prirodne medicine

gđom Nenadović B.

od ponedeljka do subote

9 - 17 h

064/ 45 - 99 - 492

Baner za novi sajt na prirodnimlijekovima
Pakovanje aronije- 3 litra

Korištenjem naših prirodnih lekova, već posle 15 dana osetićete poboljšanje u rešavanju zdravstvenog problema.

Da bi vaš zdravstveni problem bio u potpunosti rešen, potrebno je da preparate koristite najmanje 3-6 meseci, jer je to period koji je potreban da vaš organizam 100% apsorbuje sve lekovite supstance! Naši 100% prirodni lekovi  mogu se koristiti  TERAPIJSKI i PREVENTIVNO!

 

Skype Me™!
Razglasi o www.PrirodniLijekovi.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite