Get Adobe Flash player
Brojevi propolimed

Shopping Cart

Prirodni preparat za poboljšano varenje,bolove u želudcu

ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT - PAKOVANJE 250 grama


ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT- preparat namenjen oosobama koje imaju probleme sa želudcom,varenjem i crevima.Napravljen od meda i lekovitog bilja pomaže pri varenju i ublažava želudčane tegobe.Preporučuje se u slučaju:
LOŠEG VARENJA
LENJIH CREVA
BOLOVA U ŽELUDCU

Za vreme uzimanja -ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT-preparata:
-izbegavajte alkohol i fast food(brzu hranu)
-jedite bareno povrće i meso

U mnogim slučajevima problemi sa varenjem mogu da se preduprede pravljenjem nekih jednostavnih promena u ishrani i načinu života. Ali ako, kao milioni drugih ljudi, doživite neprijatne  i ponekad mučne simptome lošeg varenja, prirodni lekovi mogu da obezbede brzo olakšanje.


Među prvim su preparati na bazi meda i lekovitog bilja, PROPOLIMED – ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT, koji umirujuće i blagonaklono deluju na sluzokožu želudca i creva te tako ublažavaju nevolje, a kasnije ih potpuno eliminiše! Preparat je napravljen od medicinskih gljiva – cordyceps, reishi i coprinus, pčelinjih proizvoda ( meda i matične mleči ), lekovitog bilja od čega su najzastupljeniji brusnica i pelin - koji je odličan prirodni lek za čišćenje krvi i jačanje želuca. Ova biljka upotrebljava se protiv bolesti želuca, lošeg varenja, mučnine, žgaravice, nadimanja, nadostatka apetita (podstiče izlučivanje želudčanih sokova), bolesti jetre, slezene, bubrega, besike, žutice, groznice, vodene bolesti, glista i osipa.  Izuzetna lekovita svojstva pelina povoljno utiču na rad celokupnog organizma tako da posredno leče i izvor bolesti. U našem narodu je najpoznatija lekovita moć pelina kada je u pitanju lečenje želučanih problema, protiv bolova u želucu izazvanih čirom, gastritisom i slično.

Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROPOLIMED – ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT, delotvornijim, nego kada bi se koristili odvojeno. Razloga za to je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom oni se vežu za šećere u medu koji te materije nosi kroz krvotok do oboljelog organa, a sama lekovita tvar iz gljiva i lekovitog bilja NE BI IMALA DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT

16.50 €Cena:
3.00 €P&P:
Loading Radim...
LoadingUpdating...

Simptomi koje možete imati  su :

#osećaj pečenja iza grudne kosti koji traje od nekoliko minuta do nekoliko časova
#osećaj pečenja u grlu, ili vraćanje vruće,kisele tečnosti u zadnji deo grla
#gasovi ili podrigivanje, nadimanje ili krčanje u stomaku
#mučnina ili povraćanje
#bol u stomaku, nelagodnost koja se pogoršava u ležećem položaju


Pelin- veoma lekovit za želudac


Helicobacter pylori (HP) je spiralna bakterija koja je nađena na sluznici želuca. Jedina je bakterija koja može preživeti u izrazito kiselom želudačanom sadržaju, s vrlo malo kiseonika, pri temperaturi od 37 C.
H. pylori infekcija je široko rasprostranjena u svetskoj populaciji i prevalenca se kreće od 20-50% u razvijenim do 80% u zemljama u razvoju. H. pylori infekcija praćena je humoralnim i ćelijskim imunskim odgovorom. Međutim, organizam domaćina ne uspeva da eliminiše ovaj mikroorganizam. Karakteristično je da kod većine inficiranih ne dolazi do pojave simptoma oboljenja, dok se kod malog broja razvija simptomatski gastritis, peptička ulkusna bolest, karcinom želuca i MALT limfom.
Agresivnost bakterije s jedne, i osetljivost domaćina s druge strane, verovatno su odgovorni da neki zaraženi bolesnici ostanu bez simptoma bolesti, dok se u drugih razvijaju različite bolesti poput ulkusa ili čak i tumora (karcinoma ili limfoma želuca).
Najčešći simptom je bol koji je uglavnom ravnomeran i tup. Javlja se i nestaje u razmacima od nekoliko dana pa do nekoliko nedelja. Kod čira na dvanaestopalačnom crevu se javlja par sati nakon jela ili usred noći na prazan želudac, a prestaje unosom hrane. Kod čira na želucu bol se obično pojačava nakon uzimanja hrane. Pored bola koji je najdominantniji simptom još se javljaju i: gubitak telesne težine izazvan averzijom prema hrani ili anoreksijom, nadutost, podrigivanje, mučnina i povraćanje. Simptomi mogu biti vrlo blagi ili se uopšte ne moraju pojavljivati. Krvarenje je česta komplikacija i sreće se u oko 25% slučajeva.

Zakažite pregled

NOVO !

Besplatne konsultacije sa

dr. prirodne medicine

gđom Nenadović B.

od ponedeljka do subote

9 - 17 h

064/ 45 - 99 - 492

Baner za novi sajt na prirodnimlijekovima
Pakovanje aronije- 3 litra

Korištenjem naših prirodnih lekova, već posle 15 dana osetićete poboljšanje u rešavanju zdravstvenog problema.

Da bi vaš zdravstveni problem bio u potpunosti rešen, potrebno je da preparate koristite najmanje 3-6 meseci, jer je to period koji je potreban da vaš organizam 100% apsorbuje sve lekovite supstance! Naši 100% prirodni lekovi  mogu se koristiti  TERAPIJSKI i PREVENTIVNO!

 

Skype Me™!
Razglasi o www.PrirodniLijekovi.com - Facebook, Twitter,  Gmail,  MSN, MySpace, Yahoo... ili ubaci u favorite